Om

SUSANNE

Sedan år 1998 har jag arbetat med frågor som rör ledarutveckling kopplat till affärsidén. Först som utbildningsansvarig i Skandinavien på McKinsey & co, sedan som direktör i Bergman & Beving med särskilt ansvar för den interna ledarutbildningen och senast i uppdrag som egen företagare.

Dessförinnan arbetade jag i åtta år som företagsledningskonsult på SIAR-Bossard (numera Cap Gemini).

För att öka min förståelse och kompetens inom miljöfrågor gick jag under hösten år 2013 utbildningen Världens Eko på Stockholms universitet. Det gav ytterligare ett komplement till min Civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Andra exempel på vidarutbildningar är inom coaching, facilitering, grupputveckling och styrelsearbete.

”Susanne är mycket driven och utmanar på rätt sätt. Hon för en positiv, varm, utvecklande dialog med en härlig fingertoppskänsla.” Ledare i näringslivet

”Jag sätter 5 av 5 på workshopen. Ämnet gav en riktig ögonöpppnare och ledaren var mycket sympatisk och kraftfull på samma gång.” Ledare i politiken

SAMARBETSPARTNERS VID STÖRRE UPPDRAG

Awallé är större än Susanne! Om behovet hos kund kräver fler coacher, utbildare eller facilitatorer så anlitas väl beprövade samverkanspartners i projekten.

 

VÅR SAMVERKAN

Vi sätter en ära i att förvalta det förtroende våra kunder ger i ett uppdrag och strävar efter att leva i enlighet med våra företagsvärderingar;

 

A = Högsta betyget i utvärderingar

WA = I harmoni med kundens behov*

L = Ledarskap**

LE = Med entusiasm

* Wa betyder harmoni på japanska

** Vår syn är att alla människor bidrar till den plats de verkar på – därför har alla behov av förmågan att leda sig själva och nå fram till andra.

 

Awallé har funnits sedan år 2002. Vissa kunder har vi samverkat med under 5-12 år medan andra väljer att anlita oss för att möta ett visst behov vid en viss tidpunkt.

 

Huvudsaken är att vi har ett ömsesidigt utbyte och använder varandras kompetens för att nå mål och få högre energi i vardagen.

 

070-308 97 40

bergeling@telia.com

Besök Eriksbergsgatan 10

Post Öringevägen 25

135 49 Tyresö

Org.nr 556789-5163

Awallé

Copyright © All Rights Reserved